«Un cuento de Navidad» sonarà en xarxa en onze ràdios municipals

El Nadal i la ràdio s’han unit per fer màgia. La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes XEMV (XEMV)- abrigada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies FVMP-, servirà d’altaveu, d’ «Un cuento de Navidad», un projecte produït per l'»Atrapacuentos», el podcast de ficcions sonores il·lustrades ‘El Atrapacuentos’, dirigit pels valencians Jesús López-Peláez i Eva Jiménez.

Els creadors van demanar col·laboració a la XEMV per a la difusió del capítol nadalenc i va donar-se la sintonia, l’esperit de les festes i la sinergia radiofònica. L’estrena del podcast es farà en onze estacions radiofòniques públiques, a partir de dijous 22 de desembre. Està inspirat en els fets reals d’un supermercat valencià i protagonitzat per les espectaculars veus dels actors i actrius de doblatge: Luis Bajo, David Robles i Cristina Mauri.

«Un cuento de Navidad» conta la història d’una bonica tradició en la Nit de Nadal. Luís Martínez, client habitual del supermercat 38, cuina galetes de mantega, cada any, per a demostrar la seva gratitud als empleats. Però va arribar l’any 2020, any marcat pel COVID-19, una pandèmia que ho canviaria tot. Un emotiu homenatge per a mantenir viva l’esperança a través d’aquesta tradició.

Des d’ «Atrapacuentos» han mostrat el seu agraïment al conjunt d’emissores municipals valencianes i a la FVMP per sumar-se a l’emissió coral d’aquest treball sonor, «que pagarà la pena escoltar de Nord a Sud de la Comunitat Valenciana».

Al temps, des de la XEMV donen gràcies per escollir les ràdios públiques del territori autonòmic que es faran ressò «d’un treball sonor professional, que posa accent en les arrels valencianes, en la proximitat i en la màgia dels dies nadalencsl»

📻 𝐋𝐞𝐬 𝐝𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐢 𝐡𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐝’𝐞𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢ó
Radio Bunyol, Dia 22 de desembre (13h)
Ràdio Ibi i Ràdio Altea, Dia 23 (12h)
Ràdio Petrer, Dia 23 (12:30h)
Radio Pinós i Ràdio La Veu d’Ondara Dia 23 (13h)
Aldaia Ràdio, Dia 23 (15h)
Ràdio Sol Albal, Dia 23 (20.30h)
Ràdio Cocentaina, Dia 24 (10:30h)
Ràdio Benicarló, Dia 25 (12h)
Ràdio San Vicente, Dia 25 (18h)